Q&A vol.1

Älskade vänner, höll en omröstning på Instagram om jag skulle göra en Get To Know Me-variant med antingen 50 eller 100 frågor. Många tryckte på att man orkar bara läsa 50 och ännu fler sa att köra all in. En mix kör jag på. 50 frågor här och 50 frågor imorgon. Enjoy.

1. Är du singel?
– Duh.

2. Trivs du med det?
-Med Oscar… ABSOLUT. Han är grym.

3. Vad är viktigt i ett förhållande?
– Att ha samma värderingar, ha roligt ihop och att kunna besvara varandras kärleksspråk. Men minst lika viktigt är att tar hand om sig så man inte tappar sig själv eller blir beroende till den andra. Tillit, humor, ärlighet, omtanke och stöttning är uppenbara grejer som är viktigt såklart.

4. Vad är viktiga egenskaper hos en partner? 
– Har empati, tar hand om sig själv på ett sunt sätt, är rolig, genuin, har social taktkänsla, ärlig och har ett öppet sinne. Kan säga ifrån (på ett bra sätt) tycker jag är viktigt också och att man är hjälpsam. En balansgång mellan dem två är också viktigt.

5. Hade du kunnat tatuera in din kärleks namn på armen? 
– Vill inte tatuera mig överhuvud taget.

6. Skulle du kunna förlåta den senaste personen som sårade dig? 
– Beror på. Ska krävas så fruktansvärt mycket och en sån stor förändring.

7. Är du kär? 
– Nåt så kopiöst.

8. Den äldsta du hånglat med?
– Men vem memorerar sånt och vem är intresserad av att veta det.

9. Den yngsta du hånglat med?
– Bra fråga, nästa fråga.

10. Vad vill du ha nu just?
– Mer nachos och ett påfyllt pepsi max-glas.

11. Är du rädd att bli kär? 
– Nej, det har jag aldrig varit. Att bli kär är en härlig känsla. Ska krävas rätt mycket för att jag ska bli kär så har inte varit orolig för sånt.

12. Vad för sorts killar dras du till?
– Som en vuxen dam, så är det dem som är genuina, vettiga, hjälpsamma, har koll på sig själva och har grym humor.

13. Vill du gifta dig? 
– Japp! Princess to Queen. Det vill jag absolut.

14. Har du någon gång sovit på en soffa med någon annan? 
– På en sleepover. jag och min barndomskompis däckade framför TVn med chips och dipp i knäet.

15. Nämn de 4 senaste sängarna du suttit på? 
– Min och Oscars, sängen i Spanien, sängen i Rom och sängen i mitt ”flickrum” hos mamma.

16. Vad heter du? 
– Det vet ni gott och väl. Men i mellannamn heter jag Sofia Catherine. Den ni.

17. Vart kommer du ifrån?
– Representerar i mitt hjärta Södertälje. Men kommer banne mig aldrig återvända dit.

18. Hur lång är du? 
– 161 starka cm.

19. Din skostorlek? 
– 38-39. Är en sån där ”lyckligt lottad” person med breda men korta fötter.

20. Din stil?
– New port möter retro. Inspireras mycket av 80- och 90-tal.  Gillar att leka med former men framhäver gärna midjan. Dock ska byxor, kjolar, shorts och byxdressar osv alltid ha hög midja. Så helsikes snyggt och annars ser jag ut som en kvadrat.

21. Har du bra betyg? 
– Lyckades ta mig igenom gymnasiet med A- och Bn och att jobba med dans 7 dagar i veckan. Hade nog aldrig gått om jag inte studerade på distans. Gick gymnasiet via datorn. Upplever att det spelar ingen roll vilken bransch man vill vara i, alltid toppen att ha bra betyg i bakfickan. Tycker dock det är otroligt mycket hets kring betyg. Var inte sådär stressad som ungdomar verkar vara idag. Jag tycker de ska trappa ner på stressnivån. Gör så gott ni kan men värna om vad ni vill verkligen vara bra på och er hälsa OCKSÅ. Livet är inte kört om man har lite lägre betyg. Hallå, i värsta fall kan man köpa sig en grym utbildning efter gymnasiet. Allt kan alltid lösa sig bara man bestämmer sig för hur.

22. Vart bor du?
– Karlaplan och har aldrig trivts så bra i ett hem.

23. Har du några smeknamn? 
– Emmis och Trollet.

24. Vad älskar du?
– Mina helsikes grymma livsval och tuffa erfarenheter. Jag har lärt mig så mycket, älskar var jag är påväg, mina förutsättningar och vart jag är nu.

25. Vad hatar du? 
– Hatar uppenbara grejer obv. Men känns som en fråga man får ta i ett eget inlägg… Ett hejdundrans raket med saker man lackar på.

26. Har du någon gång varit deprimerad?
– Ja, det har lilla jag. Det är hemskt och med allt vad det innebär. Dock är jag glad över att jag har haft mörka perioder. Det ger så mycket lärdom och gör en så stark om man tar sig ur det.

27. Har du skurit dig?
– Av misstag när jag va liten. Knivar är aslökiga och man ska inte känna på kanterna.

28. Brukar du dricka alkohol? 
– Nej, verkligen inte. Jag växte upp i ett religiöst hem där alkohol aldrig var en grej och har aldrig haft intresse för det. Under en period då jag klubbade mycket med kompisar så fick jag fel drink och blev knögfull. Vilket var på nåt sätt ”bra”, då fick jag ännu mer bekräftat att jag inte vill dricka. Dessutom har jag roligare utan i alla fall.

29. Skulle du någon gång bli ihop med något av dina ex? 
– Det va ju det jag gjorde.

30. Har du tagit droger?
– Gills sömntabletter? Isåfall JA! Varje kväll. Det är fantastiskt ❤️

31. Har du haft någon slags ätstörning? 
– Japp! Men det är samma sak där, det är så skönt att ha gått igenom det då man blir så fantastiskt stark och kunnig efter. Men oavsett så tycker jag att leva hälsosam, äta bra (och gott) och att ta hand om kroppen är viktigt, så vill hålla mig i bra form så jag kan göra allt som jag vill göra. Men det är skillnad på att ta hand om sig och att hetsa den med destruktiva dieter, träningspass, handlingar eller beteenden.

32. Har du varit i slagsmål? 
– Nej, men har stoppat flera random slagsmål med att både ställa mig i mitten och att kalla polis. Har inte ett våldsamt umgänge så aldrig någon jag känt. Blir sjukt obehagligt att bevittna och finns en skräck när man ger sig in för att försöka sätta stopp. Jag är lite känslig egentligen… Men jag är en sådan person som ser svart och handlar direkt. Har för- och nackdelar.

33. Har du snattat från en affär? 
– Råkade köpa naturgodis för lösgodispris rätt nyligen.

34. Har du snott någon annans pojkvän? 
– Nej, det har jag inte. Finns ju flera olika vinklar och varianter. Men tänker att det borde ha krävts flirtig kontakt om han ska komma till punkten att lämna sin tjej för den nya. En sån skev och lättinfluerad kille vill man ju inte ha.

35. Har du sårat någon med flit? 
– Ain’t nobody got time for that.

36. Vem ringer du när du är ledsen? 
– Pratar med Oscar om det händer nåt och sen ringer jag kära mor.

37. Vem träffade du senast?
– Fick en hejdå-puss av Oscar innan han kila iväg till jobbet imorse.

38. Vem skrev du senast med? 
– Med Oscars mamma. Hon är så COOL och GRYM.

39. Vem är du kär i? 
– Tur nog så är det min sambo.

40. Vem vill du träffa? 
– Min kollega, dansskolepartner och dansbästis Veronica. Var över tre veckor sedan! Man är alltid fylld av energi och glädje efter att man umgåtts med henne.

41. Vem litar du mest på? 
– Min mamma. Hon har gått estetiskt talat över hav och eld för mig. En riktig björnmamma.

42. Vem skulle du vilja se ut som? 
– Som mig? Jag är så nöjd så med att vara jag.

43. Har du gråtit offentligt? 
– Jaja, många gånger! Behöver man gråta så behöver man gråta.

44. Har du skadat dig allvarligt? 
– Mjaaa, det vill jag påstå. Har ju nordens sämsta rygg av en anledning. Avkastad av ponnys, åkt ur kundvagnen och ramlat av bilen när jag klättrade på den. Jag var rätt liten då och det blev nervskador i ryggen tidigt. Har skolios sedan födseln så det har ju påverkat en del också.

45. Har du strulat med fler än 1 på en kväll?
– Bra fråga, nästa fråga. Har ju bl.a. elever som läser.

46. Har du strulat med någon annans pojkvän?
– I can do better than that. Snälla, man måste ju ha en viss nivå.

47. Har du varit utomlands? 
– Pappa är pilot så det har blivit många resor genom åren.

48. Har du varit med på tv? 
– Figurerar i ”100% Vaken” på SVT, så yes. Det händer 3-4 gånger om år.

49. Har du velat dö?
– Under en kort tid av min aaaabsolut tuffaste och mörkaste tid så är svaret, ja. Men är så glad att det inte blev så. Livet blir så gött när man har varit med om tuffa grejer. Alla som går igenom en mörk period ska verkligen ha i bakhuvudet att det är ljusare än ljusast när det är förbi. #superwomen

50. Har du gjort något riktigt dumt?
– Woow… Det här behöver ett eget inlägg.

Jag är helt slut i huvudet efter att ha skrivit med er nu. Många av dem här grejerna tror jag att jag aldrig delat. Men äsch, inget jag skäms för eller trycker ner. Det här var alltså del 1! Kommer en ny imorgon med del 2 med 50 nya frågor. Men vi ses senare idag, med lite Stronger-rabatter.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.