Just drive!

IMG_8308IMG_8312

Efter en stadig natt på Arlanda med tåg, taxi, köer och sjukt lite tålamod så kom vi inte hem förs kl 2. Blev helt skakig av lycka när vi skulle öppna dörren till vårt kära hem. Hade haft så galet mycket hemlängtan. Jag låg lätt uppe till kl 4 och bara njöt av den fina energi vi har byggt upp hos oss. Klockan 06 hoppade jag upp och var fortfarande helt salig. Det blev två timmars sömn, men det har gjort noll effekt.

Jag har rensat ur min garderob både här och hos mamma. Har säkert över 20 plagg att lägga upp på min secondhand-butik. Men dem annonserna får göras imorgon.

Vi har spenderat kvällen hos Oscars familj. Jag håller dem så kärt. Älskar att vara där då det alltid är ett lugn samtidigt som det är massa skratt. Idag var första dagen på 3 veckor som jag träffade Dompen. Har LÄNGTAT mest till att få gosa med honom igen. Just nu ligger han på mina ben och snarkar så servisen dallrar.

IMG_8335IMG_8323IMG_8330

Efter en fråga jag ställde på Instagram var om jag skulle göra en Ge To Know Me tag med 50 eller 100 frågor. Mycket blandade svar. Det kommer imorgon!

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.