To the core

Jag längtar hem till min kära lägenhet, mops och vardag på Karlaplan. Är extra känslig idag för har lika ont idag som jag hade igår. Blir så trött.

Kollade EM i Hiphop (dans) idag. Blev så helsikes taggad till att komma tillbaka till Sverige och bli coachad. Har kontakt med flertal olika tränare från framgångsrika dansskolor så ska åka runt i sommar och ta massa privatlektioner. Min underbara coach, Tobbe Bader har så mycket under sommaren så vill underlätta och kötta medan han är upptagen med sitt. Alltid grymt att få så mycket träning, perspektiv och erfarenhet som möjligt.

Egentligen har min tävlingskarriär gått rätt snabbt. På ett halvår gick jag från brons- till guldklass. Det är väl rätt snabbt? Men är så sjukt ivrig att komma upp till Championklass i Hiphop så det är helt sjuuuukt. Blir helt lyrisk av tanken att köra på den nivån. Vill också tävla om att bli Svensk Mästare och åka runt i världen för NM, EM och VM. Jag kommer ju komma dit. Men vill ju att det ska ske SNABBT så jag tävlat mot the big guys.

Nu när jag sitter här och reflekterar med er så kom jag på fler tränare jag vill höra av mig till. Här ska skrivas mail!!!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

5 kommentarer

  1. Fy vad jobbigt när kroppen krånglar. Har du gått till någon naprapat eller sjukgymnast? Dom kan vara bra på att hitta vad som egentligen är problemet och ge bra övningar för det. Min man hade mycket ryggproblem innan han hittade en bra naprapat. Hoppas iaf du får ordning på ryggen så det inte förstör för dig med dansandet för det är inte kul att behöva bråka ned kroppen när man satsar=/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.