I can learn

Jag har så sjukt mycket jag vill berätta och dela med er. Försökt få till flera inlägg idag men har legat med sån sjuk smärta så kunde inte få det gjort. Just nu vill jag ba ventilera. Min rygg tar dööööööd på mig.

Den skapar verkligen en skräck att det kommer börja påverka min dans – ännu mer!! Jag vill verkligen satsa på mitt tävlande och jag satsar redan. Av alla mina mål jag någonsin haft så är att tävla det som har väckt störst passion i mig.

Man går nästan till tårar när man vill så mycket. Både av glädje och av rädsla. Jag har inställningen och tankesättet att allt går. Det är egentligen skitbra!! Jag uppnår mycket och har en sjuk drivkraft. Men baksidan är att man kan köra heeeeelt slut på sig själv så man blir som förlamad. Vilket lite har hänt nu, rent fysiskt. Gjorde en alldeles för tuff träningsövning som min kropp inte klarade att hantera. Missbedömde min kropps kapacitet.

Nu ligger jag här och känner mig ytterst ödmjuk. Gjorde en omröstning på Instagram om vad ni ville ha för inlägg idag. Det står tätt mellan Mad Haul och tips på hur man kan posera. Grattis, det blev ett klaginlägg istället.

Båda inläggen kommer publiceras. Varav en av dem ser skickar jag upp ikväll.

Tog du dig igenom hela texten? Då förtjänar du fem poäng.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.