Vol. 2: Mustard fantasy

img_7884När jag anlände till Marbella direkt från Rom så hände det som inte fick hända. Mitt incheckade väskelände med alla mina saker och älskade nya kläder kom inte med planet. Suck… Det va ju bara att bita ihop, fylla i massa papper, göra ett par sura grimaser och ba… lösa problemet.

Efter en taxiresa på 700kr så hade jag tagit mig till La Cañada som är stort köpcenter som har rätt stort utbud av grymma affärer. Vi drar alltid hit när vi är i Spanien. De har bl.a. Pull&Bear, Bershka, TopShop, H&M, Zara, Mango, Sephora, Stradivarius, Adidas, Pimkie, Hollister… Och så flera som man inte känner till i både kläd-, teknik- och sminkväg. Man kan lätt spendera en heldag där. Det enda jag saknar är WYCON Cosmetics, Forever 21 och såklart Brandy Melville.

Det fanns en lista på saker jag behövde köpa, bl.a. badkläder. Vilket typ är det viktigaste enligt mig. Har man badkläder och ett par shorts så klarar man sig långt i ett stridsläge ur mitt semesterperspektiv. Det var en sådan där runda när man bara känner… Jag hittar inte ett skit jag vill ha. Men det var nog bara för att man kom dit för att man måste köpa. Men det slutade gott. Jag mötte mina drömmars baddräkt. Vänner, baddräkt är sjukt underskattat. DET ÄR SÅ SNYGGT!!! Under en hög av massa kläder så hittade jag min senapsgula älskling gömd men redo att möta sin officiella ägare. Fanns en kvar i hela butiken och det var bara att köra.

Affären som levererade heter Pimkie och finns inte i Sverige. Men de har en onlineshop där samma baddräkt finns tillgänglig. Ifall ni också är helt kära i gul-trenden så joina!

916242_060A00_portrait_HD_3.jpeg
BADDRÄKT | 150kr | KÖP

Jag ser att det är lite annorlunda gul på mina bilder gentemot den på hemsidan. Den är identisk med den gule på hemsidan.

LÄNGD: 161 cm
STORLEK: 38
OBS: Storlek 36 rekommenderas till er i samma längd.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.