Stop Shakira from promoting toothpaste

img_7796img_7801img_7793

Jag kan inte uttrycka med ord hur trött jag är på att höra det spanska språket. Fotbolls-VM har gått non-stop de senaste dagarna (känns det som) och jag är helt slut i huvudet. Blir så sjukt frustrerad över att jag inte förstår vad kommentatorerna säger.

Oscar är fotbollskillen deluxe – älskar att titta på det och spela det. Förutom att han jobbar som Digital Marknadsförare så är han målis i fotbollslaget Cassi och är tränare för ett eget lag i Jarlaberg. Underbart att han har en passion i livet som han både utför och är grym på. Älskar att va i publiken när han spelar och att kolla matcher ihop. Det är så fint att få ta del utav något som betyder så mycket och som är hans esse. Oscar är ju mitt största stöd när jag åker på mina tävlingar, så självklart vill man ju vara samma hejarklack när han kör. Men det slutar vara roligt och gulligt när det är två matcher om dagen, dag efter dag… På spanska. Det är VM, så fattar att det är en stor grej. Men ändå. Räcker det inte att se bara Sverige-matcherna tänker jag i tystnad.

Värst är ändå reklampauserna. Varenda manusförfattare borde få sparken. Det går inte ihop att Shakira klänger vid ett fönster, fladdrar med håret och så animeras det fram en tandkräm. Det kanske inte var samma reklam egentligen… Hade inte full fokus. Men med tanke på hur mycket sjuka reklamer det finns så är ju inte den här omöjlig.

Min dag har varit lugn och fin förutom irritationen över bristande språkkunskaper. Jag och Oscar har haft tävling om vem som kunde dyka snyggast. Vi båda förlorade. Det var så illa så det gick inte att utse en vinnare.

Klockan är 00.30, natt till torsdag och kom nyligen hem från en nattpromenad på stranden. Det är superdags att gå och lägga sig. Det är en omröstning på min Instagram om det ska bli mer vardag/resor/dans eller mode/stil/hauls här… Vardag/resor/dans leder med hästlängder och det gör mig lite glad faktiskt. Ni vill hänga på och det är banne mig nice. Gör mitt jobb sjukt mycket enklare också, så det tackar och bockar jag för. Dock så kommer ni inte komma undan de hauls och outfits som jag är sjukt nöjd med. Den delen kommer alltid vara kvar.

Jag tror jag har skrivit ca en A4 så nu stänger vi igen butiken. Tog du dig igenom hela texten? Då förtjänar du fem poäng!

God natt, vänner!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Ja jag förstår att det blir jobbigt. Här är det också mycket fotboll för att det är VM men det är en begränsad period.. Ha en fin dag 🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.