Hunger games

IMG_7671-2IMG_7669IMG_7668

Är det ändå inte lite skevt att det väljs bilder när man nallar i köket istället för soliga strand- och poolbilder? Jo, rätt så. Igår natt satt vi efter en Sverige-flopp och spelade Plump. Helsikeeee va tävlingssinnet drog iväg. Alla är superchilla, tycker det är en rolig grej, småpratar och skrattar. Däremot sitter jag då på andra sidan helt hetsig och högljudd. Med hysteriska armgester som en stereotypiskt italienare som skäller ut ens välbyggda barn för att ha hamstrat i sig all pizzadeg. Tur att man är lite gullig, så tävlingsmänniskan i mig upplevs oftast som underhållande. Jag är banne mig rätt rapp i munnen, så man får ju passa på att va rolig när man ändå syns och hörs.

Det solas, badas, promeneras på stranden, shoppas och äts gott… Aa, allt det där som man ska göra på en semester. Men det är lite roligare att dela dem små skevare grejerna då det är dem man kommer hålla mest kärt.

 

 

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.