Midsummer party season

Sponsrat inlägg

SNART MIDSOMMAR! Jag kommer fira min i Marbella i år igen. Det har börjat bli lite av en tradition. Ser väldigt mycket fram emot poolhäng, nattdopp, grillkväll och snacka blaj under filtar med solbruna ben. Idag är vi sponsrade av Partykungen och nu har jag chansen att få dela min ultimata midsommarkorg med spel, dekorationer, dukning och bara random prylar som ger det hela en guldkant.

Jag har spontant lite svårt för blå-gula papperstallrikar, bestick i suspekta färger, plastdukar och svenska flaggor på tandpetare. I love my country, men tycker vi kan dekorera våra tillställningar för att ta fram Sverigeglädje på roligare sätt. Nu behöver man inte ha högskolepoäng för att inse att man inte behöver tycka som mig. Det är det som är så bra, man behöver inte tycka lika. Vad som är ännu bättre är att Partykungen har allt det som jag nämnde ovan i sitt sortiment plus lite till. Vilket vi sammanfattar med att oavsett vad för typ av firande du vill ha, så är det väldigt säkert att du hittar det du söker hos Partykungen.

Men ska vi prata lite om Emmas midsommarkorg då. Vad hittar vi där…

 

Den här listan kan dras ut ännu mer men själva idéen tycket jag går fram. Stilrent, mysigt, festligt, somrigt, hög musik, roliga spel, god mat och en sjuk piñata att gå loss på. Kan det toppas? Det ska hängas dekorationer i träna, mysigt på bordet men med mycket utrymme att spåra på och en bluetooth-baserad högtalare som pressar sommarplågorna från 2012 som endast vi över 21 uppskattar. Kubb är ju typ obligatoriskt även om det inte är så himla kul egentligen. Beer pong är en rolig touch att ha med även om man inte dricker alkohol, man kan ju trycka i sig Pepsi Max. Köpt potatissallad med rostbiff är ett nej… Det ska grillas! Nu har jag uttryckt min drömmidsommar och är nu extra taggad inför torsdag.

Beställer ni från Partykungen idag INNAN kl 16 (tisdag, 20e) så kommer ni få paketet till dörren innan festen börjar. 

Ska bli så himla roligt. Vi hörs senare idag, vänner!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.