Come back!

Kära fina läsare! Vad säger ni om att ta upp kontakten? Det är mer än dags. Nu fortsätter vår sprakande resa tillsammans.

Vi kommer att introducera en ny kategori här på Mad Urban. Vilket är *trumvirvel* Mad Haul. Jag shoppar vidrigt mycket eller helt enkelt hittar fynd bland kläder man stoppat undan för 5 år sedan. Det väcks till liv igen! Därav tycker jag det vore svinkul att få dela med mig med er.

Nu är jag i Rom och har varit här i ca en vecka. Redan planerar nästa tripp hit. Men kärleken till den här staden får vänta då det ska åkas till Marbella på torsdag. Då äntligen får jag träffa min älskade sambo som jag inte träffat på alltför länge.

Imorgon kommer ett ytterligare ett inlägg sponsrat av Partykungen. De va så nöjda så they want moooore of us❤️

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.