Dress up is also for grown ups

I samarbete med PartyKungen.se

Hej vänner! Vi ska snacka maskeradkläder idag. Kära Partykungen som är en riktig festhöjare vill sponsra dagens inlägg. Trevligt va?

Min första upplevelse med Partykungen var för 1.5 år sedan när jag skulle vara med på 100% Vaken för första gången. Jag skulle vara en cheerleader och var fett nojig över vad jag skulle ha på mig, ”vi fixar kläder” är både en underbar men ändå osäker fras. Vad tusan ska jag behöva slänga på mig i TV-rutan. Värsta som kan hända är att den inte passar och så blir det panik bakom kamerorna. Jag överdriver ju då lite. Men jag bestämde mig för att köpa mig med en egen cheerleaderdräkt så man kan fokusera på vad man ska göra och inte oroa sig ifall en eventuell söm ska spricka. Allt löste sig jättebra och det blev min dräkt vi körde på då den var mycket bättre än den de hade hittat.

Partykungen har massor av roliga maskeradkläder. Det är näst intill omöjligt att inte hitta den utklädnad som man söker.

Det är ju så roligt med maskerader och något som är ännu roligare är dem som går ALL IN! Jag drömmer lite om att hyra en festlokal i samband med min och Oscars (min sambos) födelsedag och köra världens mest feta maskeradfest med lipsync battle, röstning om bästa kostym, danceoke, massa musik och dans. Och så bjuder man in alla kära vänner + deras vänner och respektive. Vore så ROLIGT! Partykungen hade definitivt varit en kandidat för ett sånt jippo – de har ju hur mycket som helst (t.ex. för baren, dekoration, belysning och såklart, maskeradkläder).

Jag vill dela med mig av de dräkter jag hade stått i valet och kvalet i att ha på en maskerad. Ni får gärna kommentera vilken ni tycker jag borde ta om det blir megafest.

 

Att vara en påfågel hade varit ”snyggt” men hur ball vore man inte om man kom som en tjock Elvis, Pennywise, dinosaurie eller mamma i The Incredibles?

Med detta så lämnar jag er för ikväll. Är ni sugna på maskeradkläder så ska ni definitivt kolla in Partykungen! 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.