Café Opera Football Challenge

Igår blev jag extra kär och extra stolt över min sambo. På Stadion så hölls Café Opera Football Challenge sin 11e turné mellan 16 av Sveriges krogar. Det var så fantastiskt proffsigt ordnat. Massa generösa sponsorer som Cocacola, Froosh, Carlsberg, Barebells och något burgarställe var på plats för att ge alla en sådan fantastisk dag som möjligt. Pro! Fick massvis av inspiration till de framtida danstävlingarna i battle jag vill arrangera. I took notes.

Kvällen avslutades på Café Opera där det bjöds på barhäng, fin middag, videovisning från dagen och prisutdelning.

Min älskling var målvakt i det vinnande laget, Vida och under hela turnén släppte han inte in en enda boll. De vann med 1-0.. Tight! men alla var överens om att han inte hade fångat diverse skott så hade de förlorat mot Mr French. Förutom äran att vinna hela den här turneringen med ett grymt lag så fick han priset som Årets Målis 2018. Välförtjänt!! I pris blev det en lyxkryssning och galabiljetter till Goliat i oktober. Jag blev lika glad som han för jag kommer hänga på. I vinst fick alla lagmedlemmar biljetter hit och dit, presentkort på Grönan och massa annat fint. Med konfettiregn, god mat i magen, fyllda med kärlek och tacksamhet samt låter ”We Are The Champions” i bakgrunden så avrundade vi kvällen med en promenad hem till vårt kära Karlaplan.

De delade ut ett pris till Bästa Kvinnliga Spelare… Älskling och jag bestämde väldigt snabbt att jag ska damma av mina fotbollskunskaper så jag också deltar nästa år. Det kan man inte tro men jag var rätt grym på fotboll en gång i tiden. Ikväll drar vi igång första träningen.

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.