School yard

Imorgon är det SM i dans för min del. Jag är så taggad och har fått kanonverktyg av min coach så jag känner att jag kommer njuta under morgondagen. Spelar ingen roll hur det går (även om det skulle vara fantastiskt att komma på pallen). Målet inför imorgon är att göra det jag känner för när jag står på golvet och bara tänka att jag ska ha galet roligt. Går jag ifrån golvet och känner att jag gjorde den bästa möjliga showen samt hade svinroligt. Inte tänka, bara känna in och köra.

Jag är lite rastlös idag för jag har bestämt att jag inte ska träna eller gymma. Går vanligtvis till gymmet två gånger om dagen på en träningsdag så det gör mig rastlös att bara ta det lugnt. Men jag har kommit på hur jag ska sysselsätta mig själv. Jag ska rensa min garderob här på Karlaplan. Finns ju hur mycket som helst jag inte använder så tänkte att jag ska ju lätt göra en Mad Urban: Second Hand ju. Använder inte MadUrbans IG för lägger ju typ upp samma content på min emmarichterlarsson. Kommer bli rätt mycket på den tror jag för har sammanlagt tre garderober fyllda med kläder… Ska bli underbart att rensa ut!!!

Vi ses om några timmar så ska jag uppdatera er med balla plagg till försäljning.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.