Summer shades

Sponsrat inlägg.

– MAD COLLAB med Provokko – 
Ca -100kr med rabattkoden MAD

Hej vänner! Solen skiner och jag kan inte vara lyckligare. Är så helsikes trött så det är helt sjukt dock. Två veckor kvar av dansjobb och sen har jag semester. Det är välbehövligt. Ser fram emot dagar av endast solning, promenader, gym, bada (om jag vågar), grilla och en stressnivå på 0. Det sista är nog det jag längtar till mest. Även om jag älskar mitt jobb och skulle inte byta det mot något så är man alltid helt död i slutklämmen på en termin – man är ju så helsikes passionerad och engagerad.

Men ibland får jag en lugn stund där jag bara kan lata mig i parken och häromdagen fick jag det. Från dans, till semester, till chill så landar vi på ämnet: solglasögon från Provokko. Dem jag har på mig på bilden ovan är från Wayward-kollektionen vilket är en böjd variant av Raybans, if I may compare.

Ogillar:
De är alldeles för mörka och nästan suddiga för att promenera i. Det här är brillor man ska ha när man steker. Men jag vill framförallt ha det när jag är ute på vift. När man bränner vill man ju helst inte riskera gogglebränna.

Gillar:
Snygga i design och form. Passar mitt ansikte bra då mitt huvud är enormt. Sköna att ha på sig när man ligger och chillar. Perfekta i storlek. Fint utbud av färger:
vita med blått glas.
Svarta med silvrigt glas.
– Svart havana med grönt glas.
Camo med guldigt glas.
Tortoise med rött glas.
Blå havana med blått glas.

Är ni sugna på ett par egna så ska ni definitivt använda MAD i kassan, så ni får ca 100kr rabatt på alla brillor.

Förutom Wayward och Vaunt så har de fler kollektioner. Vilket är Iconclast och Revamp. Men alla dem här är bara tillfälliga, när sortimentet är slut så kommer de aldrig tillbaka utan då kommer nya kollektioner.

Happy shopping!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.