Summer bucketlist

Ligger här i solen och har gjort mitt första utkast för sommarns bucketlist. Blir så helsikes lätt tävlingslystern och måste alltid uppnå allt jag har bestämt mig för. SÅ, min lista hålls iår enkel. Jag är ruggigt nöjd.

Inväntar Eleonor som har återuppstått från en tung sömn som sakta men säkert är påväg mot Karlaplan. Med våra himla otroligt icke synkande scheman så ska vi idag planera inför vår vecka i Rom med en låååång picnic på Djurgården.

Jag ser fram emot två långa sköna timmar på Nordic Wellness som kommer brännas av ikväll.. Sola solarium, träna, snabbdusch och in i bastun.

Idag är vardagen extra sött.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.