Do not disturb my review

Sponsrat inlägg.

– MAD COLLAB med Provokko
Rabattkod: MAD

Jag har fått i uppdrag att ge en knallärlig recension av Provokkos solglasögon. Ska nämna både det jag gillar och inte gillar. Nu tycker jag ni ska hålla i er, för nu åker vi!

Av eget val så vill jag lägga fokus på Vaunt, då de har kollektioner med helt annorlunda karaktär och form. Dem här Vaunt-brillorna har runda halvkantade glas i olika färger. Den ni såg söndags är den svarta varianten och idag kör vi den vita. Men de har även brillz med grönt, rött och gult glas.

Den här designen är verkligen inte för alla. Det är som deras beskrivning… ”If you are normally wired, you probably won’t like them”. Men jag älskar dem, såklart. Det kan ju inte bli så mycket mer utstickande och framförallt retro.

OGILLAR:
De är små (form-mässigt inte storleksmässigt) och det tycker inte jag passar mitt ovala ansikte. Ska det funka så behöver jag ha håret utsläppt och fram för att det ska se bra ut. Jag hade velat ha dem ännu större, nästan uggla-varning. Jag gillar när det är extra over the top och överdrivet.

GILLAR:
Att de har enligt mina preferenser fångat både det där flummiga och exklusiva. Jag gillar viben jag känner att jag får i dem. Dem gör allt jag sätter på mig ballare och någon av brillorna knyter alltid ihop outfit-säcken snyggt…. T.o.m hade pyjamas (för asså.. palla kläder) med brillorna idag när jag skulle köpa Pepsi Max på Ica och kände att jag va ballast på hela gatan. Jag uppskattar de små detaljerna de har gjort… T.ex. de små stenarna i ramen, guldiga i bryggan, sättet de har kombinerat olika färger med olika ramar. Det är nice för det gör så mycket. Skyddar bra från solen, 100% UV – man tackaarrrr!

Något värt att veta är att när brillorna är sålda, så kommer dem aldrig tillverkas igen. Det är ett begränsat antal. Med min rabattkod, ”MAD” så får ni ca 100kr rabatt för ett par. Kära retrovänner, ögonen småförstörs med tiden när man har på sig t.ex Beyond Retro-brillor då de oftast inte är av bra kvalité på glaset. Jag vet att dem kan vara coola och billiga MEN… Med dem här kommer dina ögon må bra, brillorna kommer hålla och du kan njuta av sommaren snygg som få.

Jag hoppas det här har gett er klarhet och väckt en nyfikenhet. Jag påminner återigen om att besöka Provokkos hemsida för att kolla deras sortiment. För vem vet – kanske de har dina drömbrillor? Rabattkod: MAD – Ha så kul!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.