Urban sunglasses

Sponsrat inlägg.

9bd1046d-c0da-4bea-8c42-21b962d3a3b8

c3777670-8dd4-495e-a629-44c4a5c62ca2

– MAD COLLAB med PROVOKKO – 
Direktlänk till deras sortiment

Sicket flyt vi har, vänner! Vi har äran att bli sponsrade av Provokko, ett företag som gör retro- och urbaninspirerade solglasögon. Vi kommer ta oss en närmare titt under morgondagen med en recension. Men vill dela med mig av den coola vibe jag känner att jag fick till innan jag avslutar denna dag. Kände mig svintuff och kändes gött med ett par shades då jag varit uppe sedan 6 imorse. Man känner sig inte så pigg och fotogenisk sånna här dagar.

Brillorna som är på bilden som ni inte ser tillräckligt mycket av – finns här. Fullfjädrade med UV-skydd, karaktär och boldness. Det enda är ju att jag gärna hade önskat de va lite större i formen… Asså själva glaset. Mitt huvud är ju så enormt. Men I can make it work.

Jag längtar till morgondagen då jag och sambon ska ha oss en dejtpicnic i parken. Idag fyllde de upp fontänen med vatten på Karlaplansrondellen så nu är det officiellt sommar. Våren är över men sommaren är här. Punkt slut.

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.