Graduation!

Sponsrat inlägg.

Processed with VSCO with p5 preset– MAD COLLAB med BGA Fotocenter – 
Direktlänk till deras studentskyltar.

En gyllene tid närmar sig för många som jag tycker är småknattar! Nu är student-tiden här och man börjar se 99:or springa runt i vita mössor. Det bästa minnet jag har av min student är utspringet, flaket… – adrenalivet, lättnaden, glädjen och den sjuka hypen alla bidrar med. Det där havet av skyltar, och hurrande, pipande, blåsande och tutande från massa nära är så fantastiskt. Bidrar definitivt till övermäktig hype. Det var så efterlängtat att få leta upp sin skylt där familj, släktingar och vänner stod i folkhavet. Det var en grej jag hade sett fram emot sedan min syster tog studenten, då var jag 8 bast.

Det är faktiskt precis vad det här inlägget handlar om. Inte att jag var en liten knatte, utan att det är dags att fixa studentskylt!! Ska man vara ärlig så är studentskylten en sån där enorm souvenir man alltid kommer spara. I alla fall är det så i min familj. Jag tycker det är väldigt fint att den liksom finns där..

BGA Fotocenter har en storsatsning gällande studentskyltar. De förstår att man är duktig på att göra allt i sista sekund så de är snabba på bollen gällande leverans. Något som gör dem unika är att man kan skräddarsy sin skylt. Jag tycker det är svinroligt och är så lycklig över skylten jag fick på min student! Man kan bestämma storlek, färg, mönster, design, typsnitt och såklart bild – finns ju också standardvarianten om man vill hålla det enkelt. När man köper en studentskylt så ingår träskaft och regnskydd. Svinbra.

Jag tycker alla förtjänar en skylt på sin student. Det hör till och deras priser är också mycket ödmjuka med tanke på allt de erbjuder.

Bilden jag skulle ha på min student var förbestämt sedan den togs. Eller aa.. När de hade framkallat fotografiet och sett resultatet. Så fick man ju göra då. Mina föräldrar valde alltså att framkalla bilden nedan som en sammanfattning av mig på en studentskylt. 2014 var det min tur.

B76757C2-A20E-4DDC-AD6D-76EB17AC1BB7.jpg

Nu tycker jag ni ska göra som oss – fixa er studentskylt hos BGA Fotocenter. Då vet ni att ni får något bra för ett bra pris med en önskad snabb leverans.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. Vi har studenttider här hemma då äldsta sonen tar Studenten nu i juni. Att välja och fixa till studentplakatet så fint så det passade vår Wille var lite knepigt. Men till sist kom vi överens och det är beställt.

  2. Jag hade aldrig en studentskylt för 3 år sen, var alldels för snål då jag skulle fått lägga ner pengarna på den så gjorde inte det😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.