Routines you don’t see

Jag har saknat er! Det är en till blogg på G. Det har gått så bra för Mad Urban!!! Det är tack vare att ni fortsätter att komma tillbaka. ❤️ Att ta bilder, skriva av mig och göra små inläggsprojekt är något jag tycker är så roligt. Därför blir det en till blogg. Namn, logga, webbplats och allt sånt är klart. Men vill få upp allt så det är snyggt och prydligt med inlägg redo när ni besöker den för första gången.

Vad är det för blogg? Det kommer handla om kost och träning – näring, vanor, knep, recensioner, motivation etc. som skrivs på engelska.

Jag yogar, stretchar, går många promenader, styrketränar och DANSAR i stort sätt varenda dag. Träning är en av delarna utav mig som jag gärna delar mer.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.