Kilands Mattor – A click of charm

Sponsrat inlägg.Processed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 preset

– MAD COLLAB med Kilands Mattor –
Direktlänk till deras plastmattor.

Känner att vårt hem blir mer och mer komplett. Nu har jag fått hem den söta rosa-vita plastmattan. Visst blev den söt på fönsterbrädan? När jag beställde den så tänkte jag att den skulle vara i köket som en extra färgklick och något skönt att stå på. Vårt golv i köket är så next level fult asså… Men tyckte den var alldeles för gullig och fin så den fick bli huvudattraktionen i en myshörna för surfande.

Kilands Mattor är ett familjeföretag som har funnits i nästan 40 år. De har ett stort hjärtligt utbud med massa olika designer och storlekar på deras mattor. Med det sagt så har vi alla olika smak, tycke och stil så chansen att du hittar något som du tycker ger ditt hem en liten uppgradering är god. Själv är jag en tjej som älskar pasteller – framförallt kombinationen av vitt, rosa och grått i mitt hem.

Jag är jättenöjd med mitt kära matta. Sambon va först skeptisk, men han har gått från att ”gilla läget” till att faktiskt tycka om den. Innan han släkte nattlampan så muttrade han ”jaja, det vart ju bra faktiskt”.

Har fått feta inspon om att stå och yoga på den vid fönstret imorgon när jag vaknar. Brukar faktiskt morgonyoga så det är inget som kom bara fullt spontant. Men kanske är den för hal för det… Det märker vi. Om morgonkvisten bjuder på en uppdatering från akuten så har ni koll på varför.

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.