Second hand comes first

Humana Second Hand, Beyond Retro, Röda Korset, Stadsmissionen, Emmaus. De hann vi idag. Imorn påbörjar nästa runda av Second Hand/Vintage-butiker. Fy i helsike va man var i sitt essä. Men dock förvånad över att jag hittade så få grejer som gick ända fram. Men ack sicka fynd!! En gammal kamera, rymlig ljus repväska och ett par svinballa platåsandaler. Bild är ett måste… Men det får komma en annan gång tillsammans med en recension av vintage-butikerna.

Jag är mycket nöjd med den här dagen. Det är framförallt är det så härligt hur ni och Mad Urban i sin helhet har blivit en sådan naturlig del av mitt liv. Det är en sådan självklarhet att jag ska blogga!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.