Make your own website with Heymo

Sponsrat inlägg.

– MAD COLLAB med Heymo – 
Få 30% rabatt på ett årsabonnemang
Rabattkod: influencers

YES! Äntligen klar, men ändå småfix kvar då mina länkade hemsidor behöver uppdateras.. Men va gör det för jag har bytt både portal till Heymo och förtydligat mitt koncept. Jag kommer nu gå från emmarichterlarsson.net till Boka Dans vilket kommer vara den nya hemsidan för bokning av mina dans- och PRtjänster. Vill ha allting tydligt, organiserat, simpelt och samlat. Vilket det äntligen är nu.

Jag har använt flera olika portaler för att bygga hemsidor tidigare, men Heymo är den skönaste jag kört med hittills. Varför? För deras byggverktyg är tydliga och de har programmerat deras program väl så det inte blir konstiga lagg när sidan ska gå från dator till mobil- eller surfplatta. Det är lätt att vara kreativ då man har många valmöjligheter. De har ett stort utbud på proffisga designmallar som ger inspiration och en bra kickstart i skapandet. Plus att det finns ett stort bibliotek av bilder som det är fritt fram att använda. Jag är jättenöjd med Heymo – det var roligt att använda för dess smarta features och snygga upplägg.

Man behöver verkligen inte vara kunnig, inte ens ha förkunskaper – alla kan skapa en snygg och proffsig hemsida. Oavsett om man är rutinerad eller helt ny i gamet så tycker jag absolut att Heymo är ett strålande alternativ – både till pris och i utbud.

10 tips för en bättre hemsida:

  1. Ett tydligt syfte och koncept – är det t.ex. en portfolio, ett företag eller till ett bröllop?
  2. Använd nyckelord i texter och rubriker som gör dig mer synlig på Google.
  3. Ha en logga.
  4. Alla bilder ska vara likadant redigerade.
  5. Håll dig generellt till ETT tydligt ord per länk i menyn. ”OM OSS” är dock okej.
  6. Bygg med en plan – vad ska din hemsida utstråla och vad vill du att besökarna ska göra på din hemsida? Studera andra hemsidor och notera det du gillar vs. inte gillar.
  7. Clean layout med ett tydligt genomgående tema (typsnitt, färger etc.)
  8. Det ska vara lätt att navigera runt på hemsidan.
  9. Egen domän då det prioriteras högre på sökmotorer. Även en domän som speglar vad din hemsida handlar om. Det ska vara enkelt och catchy.
  10. Besökaren ska på startsidan direkt förstå hemsidans syfte.

Ska fortsätta finslipa och hoppas på att inom kort kunna byta mina hemsidor till Heymo. Uppdaterar er när det är mer att se.

Heymo, ni är grymma! Ser fram emot att fortsätta bygga hos er. :0)

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.