Shopaholic

Gott folk, this is your captain speaking! (I alla fall så länge inte captain autokorras till caption). Och el capitano är i detta fall Emmas sambo Oscar. Emma har bett mig att göra ett litet inlägg så här på kvällskvirren och vem är jag att säga nej till en chans att medverka i ett så pass visat blogginlägg som detta lär bli. Hur hon har tänkt sig att detta ska bli bra content har jag dock svårt att förstå. Chansen är snarare att hon vill vara gullig genom att ge mig fria tyglar i något som är så pass viktigt för henne. Eller kanske ger hon mig chansen att skriva något gulligt här, så här kommer det en cheesy lovebomb: 5 Fun facts som gör dig speciell att bo ihop med.

1. ”Skrattet”

Har lätt till skratt samtidigt som hon skrattar otroligt högt. Detta leder till att jag inte vågar ta med henne ut på standup

2. ”Husmor”

Sy, baka, städa, hundförare. Du är en baddare på alla dessa grejer.

3. ”Intelligensen”

Den psykiska såväl som emotionella. Ditt ordförråd är så fint och brett och är en stor hjälp när du ska få mig att skratta. Och du har en taktkänsla som får folk att känna sig hörda och sedda.

4. ”Jag äter om det är gott annars inte alls”

E har en förmåga att äta lika mycket som mig vilket är härligt, men bara om det är gott, annars kan hon stå över måltiden helt. Underligt.

5. ”Du är en shoppoholic”

There I Said it. Slå mig inte men detta är inte sunt, vi har ingen Mariah Carey size walk in closet än så länge så hur tänker du när du köper kläder flera gånger i månaden? Ohållbart!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.