Retro vibes

Jag är i stort behov av att gå loss second hand- och vintagebutiker. Vill köra slut på Stockholms utbud. Känner det i samband med att jag vill spara till min Rom-resa med barndomskompisen. Vill kunna kräka pengar. Vi har som mission att rensa Rom på retrofynd.

Idag har jag haft en Stockholm Dance Team-klass på Lasse Khülers dansskola. Känner att den gruppen har haft lite otur den här terminen – så jag kliver in, tar över och styr upp. Har bestämt att de ska göra en dansvideo och drillas med battle-tekniker. Tycker det blir svinbra.

Under morgondagen kommer en Mad Collab, tycker det banne mig är dags nu. Det va ett tag sedan! Planerar även en Mad Snatch så jag har grejer planerat för er.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.