Feature me baby

Beyond Retro och Brandy Melville. Mina två älsklingar. Jag skuttade av lycka när jag såg att min bild från det här inlägget blev featured på Beyond Retro Sweden’s instagram. Det är så larvigt egentligen, men sånt gör mig så glad. Jag har tre töntiga mål… De är att bli repostad på Brandy Melville EU, Monki och Beyond Retro. Beyond Retro Sweden var ett av dem och nu är det nått.

En standard för oss två Östermalmare är en promenix på Djurgården. Idag vart inget undantag. Det finns alltid en ny plats som är extra fin eller extra fotovänlig. 😉

Det finns tre saker jag är svinsugen på att göra… Det ena är att sy en egen jeansjacka, det andra är att vittvätta (acid wash) ett par jeans och det tredje är att göra batik-t-shirts. Vore inte det FETT ROLIGT?! Jag är jämt så himla pysselsugen…

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.