*BEEP* *BEEP*

YOU GOT MAIL! Lördagen är då allt smäller. Jag ska tävla i Hiphop Solo Vuxna på Challengertävlingen i Lindesberg och jag har bara en prick kvar till Guld-klass. Vi är 15 st som tävlar så det räcker att jag kommer 4a så tar jag mig upp. Det är mycket nerver för jag vill det så mycket. Men ännu större är min förväntan för jag älskar att vara i tävlingsmiljön. Dessutom så ska mina tjejer på Stockholm Dance Team delta i Danskarusellens Distriktfinal i Norrköping på lördag. Då vet vi om de har vunnit och går till Danskarusellens officiella final i Karlstad. Det vore så häftigt. De har tränat och vi har tränat dem så hårt så det vore gött med en sådan belöning. Kvaliteten de levererar numera förtjänar en vinst.

Som ni hör är det mycket som står på spel, men nu är det verkligen viktigt att vi inte blir besvikna på oss själva om vi inte når det vi hoppas uppnå. Därför tycker jag det är så viktigt att få höra bland all pepp, nerver och förväntan:

DU ÄR TILLRÄCKLIG!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.