Ivy Revel – I’m a Revelista Revolution

– MAD COLLAB med Ivy Revel
Få 20% rabatt med RICHTER20

Idag fick Ivy Revel sprida sin skönhet på min kära kropp. Jag och sambon tog en promenad runt Djurgården med vår kära mops som gärna skäller på allt som har fyra ben – fantastiskt väder och jag fick sådana gulliga kommentarer på min stickade Ivy Revel-tröja. Förutom om det är en sliskig slusk som saknar framtand, så blir jag så glatt chockad när någon främling ger en komplimang.

Let’s talk Ivy Revel. Ni har säkert hört namnet förut. Om ni skulle fråga mig (vilket vi nu gör…) så är det en butik som bjuder på classy sassy street style. Deras designer är lätta att kombinera, sticker ut ur mängden och ger mig en boost av självsäkerhet med sina grymma skills på att få till en vacker silhuett. Kolla ba hur mycket jag bara kööör. I was on fire!

Let’s talk shopping. Ivy Revel fixar nya grejer varje vecka – de hänger med i trenderna men kombinerar det med urban street style. Det är värt att ta sig en kik. Jag är själv sugen på deras kaxiga lowell pants (liknar popper pants), deras balla blå fauxpäls och en av deras söta röda bodys med volang samt deras kommande hjärtformade retrobrillor. Med rabatten RICHTER20 så blir det 20% rabatt på allt i deras webbshop.

Let’s talk Instagram. Om ni handlar från Ivy Revel – lägg gärna upp på Instagram och hashtaga #IvyRevel samt #RevelistaRevolution. Skicka gärna DM till mig på Instagram eller tagga mig i bilden ni lägger upp så ger jag er en shoutout på min Insta Story <3 (400-700 tittare, 10.8k följare). Om ni vill ha chansen att bli featured på Ivy Revels Instagram så ska ni maila in er bild till revelista@ivyrevel.com (som har 227k följare).

Fint va?!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.