We’ve gone mad with wicked WoodWick

– I samarbete med Doftriket – 

Idag sponsras Mad Urban av mysigt doftljus från Doftriket och idag fokuserar vi på utbudet av WoodWick. Ett tips till er som också gör samarbeten… Ta bara de som är riktigt klockrena och våga vara picky. Är så mycket mer värt med att köra på det som verkligen blir bra. Det var det. Det går inte att påstå att det görs så många inredningsinlägg här på Mad Urban, men ska dela med mig om några nyckelgrejer för att just jag ska trivas i ett hem… Smygstickiga filtar i soffan, alldeles för många kuddar i sängen, skärbräda i trä i köket, rosa handdukar i badrummet, ett Pepsi Max-fyllt kylskåp och massa doftljus i varje rum.

Det är sjukligt hur ofta jag köper doftljus – jag ska ha på fönsterbrädan, på sängkanten, på skrivbordet, soffbordet, i köket, på tvättmaskinen, vid badkaret och får det plats någon annanstans så hamnar dem där också. Om man frågar mig så är jag proffs på området med tanke på sicken överkonsumtion jag gör med eld som brinner i en söt doftande färg.

Om vi ska göra det enkelt.
Vad är WoodWick doftljus?

  1. Den är rejäl (min är storlek M).
  2. Doftar som en GUD.
  3. Har fyra ekologiska guldiga trävekar som sätts ihop till en vacker bred flamma.
  4. Ödmjukt format som ett timglas.
  5. Sprider värme.
  6. Håller länge – brinner i 100 tim.

En snabb parantes.. Ni som tillhör min äldre skara av läsare. Kommer ni ihåg när vi var små och man bytte klistermärken med varandra? Minns ni tjockisarna? De där klistermärkena som var lite utbuktade, fluffiga och hade helt värdelöst lim? Exakt samma är det på etiketten på ljuset, fast den faktiskt sitter ju då kvar. En liten detalj som fick mig att få lite nostalgi…

Märker hur jag går igång – jag som är lite av en doftljusnörd blir ju rätt lyrisk av såna här detaljer. Sitter här med den släckt och fläktar doften framför mig medan jag skriver till er (med en hand). Den ger sånt lugn.

Sammanfattning:

  1. Deras nivå på ljus är SJUK.
  2. Aldrig mer blir det nödköp av doftisar på ICA Fältöversten.
Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.