Greatful Dead Summer Tour 1987

Dags för en Mad Snatch, vänner! Scrollade runt bland mina boards på Pinterest (om man ska överdriva en aning så är jag obsessed – mina boards är mina livsverk). När jag gjorde min research så är det många hypat frustrerade brudar som letar efter både byxorna och toppen. Synd att de flesta av dem inte pratar svenska för det ska vi reda ut nu.

Med denna Avant Garde- vs. 80talslook så har vi tre nycklar: t-shirten som står för retro, byxorna är classy och vansen som står för streetig. Dessa tre olikheter skapar en harmoni för ögonen med hjälp av färgkombination och siluett.

Alla länkar öppnas i samma fönster så det är enkelt att klicka tillbaka till Mad Urban.

T-shirt
Bandet som den här t-shirten representerar är Greatful Dead som är ett rock- och countryband som körde järnet mellan 60- till 90-talet. Mittemellan dessa vackra årtionden av revolutionerande trender så fick den här retroavgudade t-shirten skapas. Den finns fortfarande att beställa på massa ställen. Men där man kan köpa en ny i sin egen storlek till bra pris så valde jag butiken nedan.

  1. LÄNK – finns i strl S, M, L, XL, XXL samt i fägerna vit, svart och grå.

Byxor
Om dem här byxorna är köpta på second hand- eller i en modern butik är ju då oklart. Men ack, vad gör det om man ändå har hittat flertal som är näst intill identiska.

  1. LÄNK – Mörkblåa med röda och vita streck.
  2. LÄNK – Svarta med röda, vita och guldiga streck inkl. skärpdetalj.
  3. LÄNK – Röda och Mörkblåa med vita streck.
  4. LÄNK – Blåa och röda.
  5. LÄNK – Röda och vita med pastellinslag.

Skorna behöver jag inte länka till för de är en sån där modell som aldrig dör ut och som det finns miljarder återförsäljare på. Det är Vans, that’s all you need to know.

Tycker ni jag ska återskapa den här outfiten som jag gjorde med Stranger Things-karaktären? Rösta då isåfall på min Instagram.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.