Hockey jersey

Hockeytröjan som fick mig att bli kär. På Beyond Retro (som är en dröm med prislappar) hittar man allt. Men verkar som att jag tog den sista. Hockeytröjor är så balla. Känner mig som en båtintresserad brud som spelar amerikansk fotboll i snö med storebrorsorna och är en dominant hejarklack när det är ishockeymatch i Minnesota, USA. Helt enkelt en granne med the Ericson family från HIMYM. Allt detta, av bara en tröja.

Dock kan jag zero and nothing om hockey så att det är en hockeytröja (utan lag) jag har på mig är bara en ren skär gissning på feeling. Det här är min nuvarande favvo och känns som att den lyfter fram det där edge-iga i mig.

Vill ni bli hockey-kompis med mig så har jag alternativ till er nedan (länk öppnas i samma fönster så det är lätt att klicka tillbaka). Skulle inte förvåna mig om jag själv köper mig ett par av mina egna tips.

  1. LÄNK – ”Avon Arrows”, grön, gul och vit.
  2. LÄNK – ”USA”, vit, blå och röd.
  3. LÄNK – ”Wisconsin” och bestäm eget namn på ryggen. Röd och vit.
  4. LÄNK – Indian på framsidan (Black Hawks), röd, svart och vit.
  5. LÄNK – ”Black Hawks Chicago”, Svart, vit och röd.

Det känns som att jeansen och skorna har ni koll på. Jeansen är vittvättade från H&M och skorna är från Timberland. Jag ska nu fortsätta drömma vidare i min laglösa hockeytröja och högst obekväma men fina jeans.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.