Stranger Things outfit

Återskapar idag en Stranger Things karaktärs outfit. Sedan jag såg Carols första scen i den dunderballa bomberjackan med de uppkavlade mom jeansen så har jag varit obsessed. Hela retro-viben i Stranger Things är så fängslande – jag föddes lätt under fel årtionde. Det som är synd i mitt läge är att det är så mycket fokus på småkidsen så när jag försöker göra specifik research om en B-karaktär så kommer nothing av värde upp.  Carol är lätt min favoritkaraktär i outfitväg. Har hittat fler outfits jag avgudar, så ska lätt anta min egna utmaning och återskapa i alla fall en till.

Jag kan tänka mig att minst hälften av alla kläder kommer från thriftshops och andra hälften är specialgjorda just för karaktärerna. Men vad vet jag egentligen, mina look-alikes i det här fallet är från Monki. Nu såhär i efterhand så kan jag ångra att jag inte skapade den här bloggen för ett halvår sedan. Då hade Monki en hel kollektion helt inspirerat av Stranger Things. Men va gör man. Jag hann haffa jackan och brallorna i alla fall.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.