Denim’s worth

e097e1f9-9f93-4657-acdc-d623fba9c8cfUnder natten så har jag hittat några helt fantastiska webbutiker som är fyllda med vintage-mirakel. Jag ligger i ett sånt dilemma, vänner… Hos en av dem så har jag hittat världens ballaste jeansjacka från Tommy Hilfiger och den kostar ca 4000 kr (500 dollar). Det är sjukt och såklart ska det inte vara värt – men jag kan inte sluta tänka på den #panik.  Sambon kom på världens bästa grej – jag ska ge det en vecka. Finns den kvar efter 7 dagar och jag fortfarande vill ha den så är det ett tecken. Nu kör vi på ödet och ser vad som händer. Vi sätter upp en timer här på bloggen så får vi följa upp om exakt en vecka.

Nu lämnar vi det (for now) – Gomorron Sverige! Brandy Melville knackade på och ville absolut delta i dagens chilldag. Jeansjacka och långärmad cropped t-shirt är sällan fel – en säker kombo.

  1. LÄNK – Ljus jeansjacka (one size).
  2. LÄNK – Långärmad cropped t-shirt – tryck på ärm, fram och rygg (one size).

Då sätter vi igång denim-timern.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.