Cosy time with my TV prime

Det här är nivån idag, men jag gör det med stil. Cubus gör mjukiskläder rättvisa. Är du sugen på en mysig plietröja som på bilden så finns det en identisk.

LÄNK

Vill du inte bli sjuk så har jag ett tips: bara bli inte det. Körd i ryggen så det hugger när jag hostar och konstant behöva snyta sig. Dock är jag rätt glad, för det bli skjuts fram och tillbaka från Danscenter Liljeholmen plus att jag har med mig en assistent. Vilket innebär att jag kan ta mig till jobbet. Imorgon måste jag ha vikarie på FLEX, suck… Jag vill jju vara där för jag kan ju styra och ställa klasserna – energin och rösten är det ju inge fel på. Men jag kan inte ta mig dit, då måste jag isåfall åka Taxi fram och tillbaka. Min rygg är så känslig och låser sig lätt så jag får inte kontakt med benen. Mysigt va? Känner mig inte alls trygg med att vara själv när det blir så då min rygg har fått sig en sån smäll.

Finns också risk att det blir traumatik i live-TV imorgon. 100% Vaken ska spelas in och jag är med som vanligt. De skjutsar mig fram och tillbaka med Taxi, jag får hjälp av Energy Horse med det som ska bäras under sändning. Hoppas det blir vattentätt. Helt sjukt att varje grej man gör kräver värsta planeringen.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.