Cold can’t be tamed

Håll det bara simpelt och svalt, men ändå så det mystäcker huden. Monki levererar en ljusstrimma hos mig. En lätt och enkel långärmad t-shirt med en söt enkel detalj i halsen. Den finns fortfarande kvar i Monkis sortiment med även fler alternativ gällande färg och mönster. Det är som är ett roligt basplagg – enkelt, sött och tidlöst.

LÄNK

Även om man är helt förstörd så är det ju trevligt om man känner sig lite fin i alla fall. Men även det är kört idag. Fy i hela helsike vad risig jag är. Inatt snöt jag mig så många gånger att jag tog slut på en toarulle. Låter som en traktor, och har samma ork och hastighet som en utbränd förskolelärare som blivit av med ena hjärnhalvan. Måtte det bli lite molnigt under dagen för det här ljuset är som att hälla het stearin i ögonen.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.