Justin Bieber

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Justin Bieber i all ära. Stadium Tour-kollektionen från H&M finns det så mycket sjuk kärlek för. Medveten om att det  ett halvvår sedan det va mer aktuellt och att de knappt finns i butik längre. Men det känns lite som att de kommer vara tidslösa. Eller jag hoppas det med tanke på alla omänskliga mängder som finns i min ägo. Måtte det inte bli som Rihannas första Fentykollektion med Puma – dog för’t när den kom ut men nu såhär i efterhand så ångrar man alla tusenlappar som las ned. ”Man” i denna kontext är då alltså jag. Jag ångrar tusenlapparna så jag har inte vågat gå på sug i den nya Fentykollektionen. Men däremot, Bieber är i mitt hjärta även om han inte är den mest stabila rent mentalt.

Hela den här helgen har varit upp över mina öron. Nervositet, ryggsmärtor, hysterisk glädje och chock. Jag behöver bara börja om, för bloggen ska inte behöva bli lidande med sina M.U-posts. De är ju så roliga att göra också.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.