Red light is just right – Brandy Melville outfit

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Nu sitter vi här med en ny MAD STREET STYLE. Frågan är ju när Brandy Melville ska ta sitt förnuft till fånga och inse att de borde sponsra mig. Eller snarare, jag vill ju ha mer. Jag kan inte få nog av Brandy Melville. Vad vi har idag är dräkten som fick smycka min kära kropp förra tävlingen.

Imorgon är det tävling igen och hur det ska gå är rätt oklart. Fått sjukanmäla mig största delen av den här veckan från mina klasser för jag har haft så ont i ryggen efter en rejäl vurpa. Grät en tår idag över att jag inte kunde ta mig iväg till jobbet, det blir en sådan sjuk stress. Känns dessutom lite fel att jag behövde vikarie men jag tror jag klarar att tävla. Det gör inget om jag kommer sist, står jag bara och gungar i mitten så är det okej. Ju mer erfarenhet jag får desto bättre kommer det gå i längden i alla fall. Någonstans måste jag ju också inse att det är skillnad på att få skjuts fram och tillbaka varav sambon bär ens grejer för för att sen dansa 2 minuter. Om man jämför med att pulsa i snön, bära väska, åka kommunalt och hålla i nästan 5 timmar av lektioner utan pause. Vi får se hur det går imorgon, men Paris-outfiten blir det inte. Även om den är himmelskt skön och ball så har jag ett stort behov av fickor. Måste kunna lägga telefonen i fickan när jag kör min lilla uppvärmning och går in i trans inför att det är dags att gå in på golvet.

Jag tycker det är vidercoolt att övermatcha och tydligen överrött ljus. Det känns som att jag uststrålar koll och en sjuk medvetenhet. Dräkten är ”bold” men ändå oskyldig, vilket är två ord som beskriver mig som person bra också.

Brandy Melville har mycket utbud av sets, eller snarare massa olika lika plagg som man kan sätta ihop till ett set.

Förslag på Brandy Melville-sets:
Länkarna öppnas i samma fönster så det är enkelt att klicka tillbaka till Mad Urban. 

Röd och vit
LÄNK – Byxor (bild).
LÄNK – Sweatshirt (bild).
LÄNK – T-shirt/crop top

Marinblå, röd och vit.
LÄNK – Byxor.
LÄNK – Sweatshirt.

Grå och svart
LÄNK – Byxor.
LÄNK – Thin Sweatshirt.

Gråsvart och vit (med texten, MALIBU)
LÄNK – Byxor.
LÄNK – Sweatshirt.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.