Mad collapse

Jag tappar helt rutinerna när jag hälsar på hos mamma. Men här ligger jag nu, hemma på Östermalm och uppdaterar er 00:21. Imorgon är vi på banan igen och då blir det en mer fullfjädrat MAD STREET STYLE.

Inom några dagar kommer det komma ett MAD COLLABS. Jag har tänkt på det… Det är givande med samarbeten, speciellt för min inspiration. Det speglar lite vad det är för vibe vi har här och då blir jag mer medveten på vad vi utstrålar. Typ. Plus så går det ju inte att undvika att man känner att arbetet man gör blir extra uppskattat om märken/ikoner/företag vill visa sig via en. Men ibland kan det va förfrågningar som är helt off och då kan jag bli lite av en surfis – Vad. Gör. Du. Här. Människa.

Det är dags att avrunda. Vi hörs när solen skiner!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.