Messy bun and hoodie dreams

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Er kära Emma spenderar sin natt på Södermalm. Favorithoodien är på, Seinfeld är igång och jag myser gott i soffan medan jag väntar på att sömntabletten ska kicka i. Sambon och mopsen är saknade. Men det är okej för att gosa hos mor är ju helt okej. En moders kärlek, sova i egen stor säng och dricka omänskliga mängder pepsi max är ganska nice emellanåt.

Tog mig en donut tidigare. Nu är jag sugen på en till men det finns inga fler. Det är nivån på problem jag har just nu. Livet är bra. Dock är ryggen kvaddad. Men det får gå ändå.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.