Lashes as its finest

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Fransar fixade på Mini-Spa i Skrapan på Södermalm. När Rania tar fram spegeln efter en timmes pillande så blir jag chockad över hur hon kan göra en till en sån snygging. Hon är magisk – snabb, världens raraste och verkligen DUKTIG. Fransarna blir ju så vackra, de håller länge och hon är riktigt kunnig. Innan Rania så har jag gått hos 6 olika fransstylister från olika salonger, Hon är oslagbar i både pris och kvalité.

Efter en välbehövlig uppgradering så vart det en tur till den veganska matbutiken, Goodstore med sambon. Vi har köpt på oss chips, mac and cheese, kakor, bars och moisturizers. Vi är sånna gottegrisar som försöker göra bra val.

Vi hörs ikväll kl 20.00 med en MAD SNATCH. Är bra nöjd med inlägget och jag är säker på att ni kommer gilla det också.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.