Cruises and douches

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Mina ben. Efter att ha sönderkört kryssningsbåten, Cinderellas nattklubbsgolv med kompanjonen, Eleonor Nilson så är jag tillbaka hos sambon på Östermalm. Det är rätt intressant… Jag dricker inte alkohol (oavsett event). Man tycker ju att jag borde va rätt otappad när jag sedan återuppstår nästa dag – liksom efter en dansande natt till den lokala Dj:ens lite för ambitiösa remixer på låtar man inte känner igen. Efter att jag nyvaket gjorde en liten quick scan över folket vid brunchbuffén så kan man utan tveka komma fram till att jag var den mest pajade på hela båteneländet. Dock väger allt det hysteriska som korsade vår väg upp.

Även om jag känner mig helt tappad efter den här turen så tror jag att vår nya favoritgrej att göra ihop kommer bli kryssningar. Det är nice att bara hastigt ryckas ifrån allt man är van vid. Bara spendera ett dygn på en båt omringad av tragiska gäng med medelålders jättebebisar, ett icke-fungerande wifi, hysteriska skrattanfall av alla sjuka incidenter, ett lagom stort dansgolv och en lyxig hytt med chokladdoppade jordgubbar.

Ikväll blir det inget M.U-inlägg. Men däremot kommer ett flygande imorgon, prick kl 20.00 som förbereds redan ikväll. Då blir ni bjudna på en härlig MAD SNATCH.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.