Nails for days – KIMS NAILS

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
Jag är överdrivet lycklig över mina söta glansiga naglar. Här om dagen var jag på återbesök hos den fantastiska nagelsalongen, Kims Nails som ligger precis vid Skanstulls T-bana på Södermalm. Kim är så sinnessjukt snabb, och är så proffsig i både teknik och  kundbemötande. Varje gång jag sitter där och ska göra min geléförlängning så tar det max en timma. Alltid går jag därifrån med naglar som är helt flawless i både form och färg, plus att de håller länge. Aldrig varit problem med att det lossnar efter 4 veckor (Då jag brukar göra om dem). Ca en 500-hundring pröjsar man hos henne, det är ingenting gentemot den fina jobbet hon gör. Varit hos ca 4-5 nagelstylister innan henne och kommer aldrig byta. Ett litet tips så här lagom till lunchdags.

Idag är det Brandy Melville som självsäkert pärlar min ömma kropp i form av en grå cropped hoodie (med en lagom stor luva!), tre vackra små guldarmband och en tjusig justerbar guldring. Vi kommer titta närmare på mina guldkorn senare ikväll. Då är det MAD STREETSTYLE som är dagens M.U-post, som idag kommer publiceras kl 18.00 istället för 20.00, för 20.00 börjar ju Mello. 😉

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.