Brandy Melville mansion

Viben på utbudet är en blandning av streetigt 80-tal, New Port och rejäla beach goals. Om man vill känna sig som en riktig Tumblr girl så har vi här facit. Dagen M.U-post är en lagom överdos av min absoluta favoritbutik, Brandy Melville.

Vi kommer kolla på tre plagg – en sweatshirt, cropped hoodie som vi såg i tidigare inlägg, ett par leggings plus några accessoarer. Det som är inte är från Brandy är klockan, som är från ett tidigare samarbete med Daniel Wellington – t.o.m. sover med den, att ha en guldklocka på handleden är obligatoriskt för mig.

Tröjan ovanför är i gosigt tjock material. Det som är på gott och ont med Brandy är att allt är one size, så antingen passar det eller så gör det inte det. Jag tycker det är väldigt skönt. Konceptet med en hög hals med dragkedja förekommer i flera olika designer. Just den här mörkgröna finns inte längre. Men det är okej, kolla in länkarna nedan (som kommer öppnas i samma fönster så det är lätt att klicka tillbaka till inlägget).

LÄNK – Pastellblå
LÄNK – Marinblå med texten, Los Angeles och en amerikansk flagga.
LÄNK – Marinblå och vit med New York i röd text.
LÄNK – Ljusblå och grå med texten, New Port.

Söta och nätta detaljer som gör så mycket! Armbanden är de jag gillar mest. Är inte jätteförtjust i ringarna då de gärna färgar av sig och är rätt små i storlekarna (som också är one size). Men ringen jag har på mig gillar jag – justerbar så jag kan variera vilket finger jag vill att det sitter på.

LÄNK – Armband med hängen.

LÄNK – Armband med små pärlor.

LÄNK – Justerbar ring.

Men vad har vi här! Outfiten som användes glatt imorse. Tightsen är stretchiga med en högre midja. Lite väl stum-tighta i vaderna kan jag tycka, men jag har världens muskelknutt-ben så det får jag ta. Hoodien är mer kornig i materialet så det blir lite som en lätt massage när man går runt med den. Slutar perfekt smickrande i midjan så man får grymma curves. Nice? Yes, jag vet. Dock är den slutsåld men det finns andra alternativ vänner.

LÄNK – Leggings
LÄNK – Cropped Hoodie alt 1.
LÄNK – Cropped Hoodie alt 2.

Det va allt för idag! Nu ska jag iväg på kryssning och återkommer med med inspo och glada miner imorgon.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.