JFR – MAD COLLABS

Första MAD COLLABS-inlägget är här och det är i samarbete med JFR.

Det jag fick hem är hoodien som man verkligen kan kalla next level cropped. Ordet för att beskriva hur jag känner mig är TUFF! Ser bra ut med en body eventuellt bara sport-BH under. Behöver inte vara mer komplicerat än så. Skitsnyggt med en lite maffigare jacka utan luva över så blir det coola lager man jobbar med, så kommer det bli framöver.

Tyget är lite tunnare vilket gör den mer anpassad till träning. Jag gillar att ha lite häng om armarna då det blir mer umppffff. Bra grejer.

Lite liten luva kan jag tycka då mitt huvud är enormt och är väl påfylld med massa hår. Jag är en tjej som i all enkelhet gillar att kunna doppa bakhuvudet i en mysig luva. Men det är okej, tycker designen är så ball så det väger upp.

Har varit sugen på att köpa en sådan här cropped hoodie under en tid och vart på jakt i olika webbutiker. Nu när det här samarbetet blev aktuellt så landa allt perfekt på plats.

Här har vi återigen hoodien. Side note så uppskattar att JFR inkluderar olika typer av modeller med olika kroppsformer i deras webbshop. Det är sånt som jag verkligen uppskattar. Blir så mycket mer genuint och verklighetsanpassad. Bra där JFR!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.