Goodstore – inte bara för veganer

Så hur tänkte jag idag…? FÄRG OCH VÄRME! Idag sprider jag neonblått på Södermalms gator.

Tjocktröjan: stickad, oversize, skrikig.

  • Liknande blå: Monki
  • Liknande passform: H&M

Sambon och jag tog oss en tur till den veganska matbutiken och caféet, Goodstore. Jag är inte en vegan – här äts det glatt kött, mejerier och ägg. Men det som är fint med Goodstore är att det är livsmedel av hög kvalité – man blir behagligt mätt och har länge energi på deras mellis- och snackalternativ. Köpte mig en förpackning som verkar va någon sorts typ av kakor. Vad det är lär jag bli varse om, även om det är bra grejer som erbjuds så kan man ju inte låta bli att va lite skeptisk.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.