Disney Bed Time – Allt om M.U.

Nu är vi igång. 😍Mad Urban: Street Style Blog är officiellt levande – det firas med en kopp rykande kylig Pepsi Max och en go Disney-rulle. Det har varit en lång dag med byggande av blogg och fix med domän. Man kan säga att hjärnhalvorna vibrerar efter att ha varit i en trans av koncentration.

Såhär kommer upplägget på Mad Urban se ut. När ni vrider er nyvakna på morgonen, kommer hem efter en dag på vift eller när ni kör kvällsscrollen innan läggdags så ska det alltid finnas ett nytt inlägg med själ och hjärta uppe. 2-3 inlägg per dygn.

Varje dag kommer det finnas ett mer satsigt inlägg, som vi kommer kalla ”M.U-post”, vilket kommer läggas i någon av följande kategorier:

  • Mad Street Style

Dagens outfit eller experiment med olika plagg-kombinationer. Varje inlägg kommer innehålla länkar till varje plagg (samma eller identisk) och vart inspirationen kom ifrån.

  • Mad Collabs

Samarbeten med företag och organisationer kommer förekomma. Men endast om deras tjänst/produkt matchar vår nisch eller helt enkelt höjer bloggen.

  • Mad Snatch

Här kommer detektiv-Emma fram. Här tar vi ikoniska street style-bilder och letar upp vart man kan skaffa sig en så identisk outfit som möjligt. Om det är något mer speciellt med fotot, så tar vi också en litet fotoskola om hur de fick till den där bilden.

  • Mad Interior

Inredning. Här kommer det framförallt visas runt i min lägenhet och med länkar till prylarna som gör atmosfären.

Här på bloggen så är det alltid en nedräkning aktiv till när dagens M.U-post kommer publiceras. De mindre inlägget…? Det märker ni! Vi ses imorgon bitti.❤️

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.